Servicii

Serviciile noastre

 

Societatea MF PLAST SERV cu o experienta de peste 10 ani este interesata sa dezvolte parteneriate directe cu generatorii de deseuri dispunand de echipamente specifice domeniului.

Firma noastra colecteaza deseurile reciclabile si le transportam la sediile noastre, unde sunt sortate si reciclate. In acest fel materialele vor fi procesate intr-un mod corect. Printre materialele reciclate se numara monofibrele, policarbonat si lemnul reciclat.

Colectare si reciclare

Oferim solutii de logistica ce implica depozitare si transport prin punerea la dispozitia clientilor a echipamentelor necesare stocarii deseurilor in conformitate cu legislatia in vigoare si organizarea transportului deseurilor cu autospeciale adecvate.

Distrugerea documentelor

Oferim solutii pentru distrugerea documentelor si al altor acte cu regim special, conform regulamentului si legislatiei, si punerea la dispozitia clientului sau a companiilor procese verbale aferente prin care se face dovada distrugerii.

Tratarea deseurilor nereciclabile

Oferim alternativa pentru deseurile ce nu pot fi reciclate sau presupune eforturi foarte mari din punct de vedere financiar si al resurselor umane. Coincinerarea are ca scop productia de combustibil alternativ si este un factor important in minimizarea cantitatilor de deseuri.

Reciclare PET cu utilaje de ultima generatie

 

Venim in sprijinul tuturor companiilor care isi doresc sa depuna un efort in crearea unui mediu inconjurator mai verde si mai curat. Serviciile noastre de reciclare sunt realizate cu grija si in maxima siguranta. Folosim utilaje moderne si de ultima generatie pentru a ne asigura de calitatea materialelor rezultate.

Investim in continuu in dotarea societatii noastre pentru a face intregul proces de reciclare mai usor, mai rapid si mai sigur.

Inovatie pentru servicii de calitate

Calitatea serviciilor oferite de societatea noastra reprezinta focusul nostru. Iar pentru a oferi solutii eficiente clientilor nostri, investim constant in tehnologii inovative. Mai jos puteti viziona un filmulet cu o parte din dotarile societii noastre si rezultatul final.

Materialele principale reciclate

PMMA  (Polimetilmetacrilat)

Plastic transparent, cunoscut si sub denumirea de plexiglas, o alternativa pentru sticla dar mult mai usor si rezistent, este utilizat pe scara larga in industria aeronautica, in domeniul medical, industria publicitara si, nu in ultimul rand, in scopuri artistice si estetice (fabricarea mobilei, rame pentru tablouri, etc.)

ABS (Acrilonitril-butadien-stiren)

Avand doua proprietati mecanice importante, rezistenta la impact si duritatea, si fiind usor de turnat, este utilizat in fabricarea componentelor auto, instrumentelor muzicale, dispozitivelor medicale, electrocasnicelor mici si jucariilor.

MONOFIBRE (Fibre monofilare) 

Rezistente la socuri mecanice, acizi, solventi organici, raze UV, fibrele monofilare isi gasesc utilitatea in industria auto (filtre, izolatii), electrica, plastica si textila.

PA (Poliamida)

Material de diverse culori, cu o rigiditate si rezistenta ridicata, este utilizat in fabricarea unei game largi de produse, de la cele specifice industriei auto (curele de transmisie, filtre, alte componente) pana la ata chirugicala, corzi pentru instrumentele muzicale, fire, plase si chiar imbracaminte sau banalele periute de dinti.

PBT (Polibutilentereftalat)

Fiind un material rezistent la solventi si temperaturi ridicate, este utilizat mai ales ca izolant in industria electrica, electrocasnica si auto.

PC (Policarbonat)

Usor de procesat, turnat si termoformat, isi gaseste utilitatea in productia de componente electrice, electronice, materiale de constructii, data storage (CD, DVD, Blue-ray discs), in domeniul medical, in industria auto si aeronautica.

PE (Polietilena)

Produs al industriei petrochimice, este cel mai comun tip de plastic, frecvent folosit la fabricarea ambalajelor din plastic (pungi, folii, diverse reciepiente, chiar si sticle).

POM (Poliacetal, Polioximetilen)

Este mai ales intrebuintat la fabricarea componentelor de mare precizie care necesita rigiditate crescuta din industria auto si electronica (arcuri, bobine, suruburi, conectori, manere, etc.)

PS (Polistiren)

Este utilizat in fabricarea tacamurilor si a veselei din plastic de unica folosinta, carcaselor de CD, kit-urilor de modelism si a multor alte obiecte care necesita un tip de plastic rigid si economic. Este, de asemenea, utilizat pe scara larga in constructii, fiind un foarte bun izolator.

Lemn reciclat

Reciclarea lemnului protejează mediul înconjurător prin reducerea cererii pentru lemn, metale și materiale plastice, evitând aruncarea unor cantități mari de deșeuri la gropile de gunoi și reducând emisiile de carbon asociate cu fabricarea mobilei.

Nu ezitati sa ne sunati sau sa completati formularul online!

Call Now Button